Terdapat 3 kategori Dealer (Pemborong) di Public Gold,

1. Normal Dealer (Pemborong Biasa) Insentif yang dapat 1% dari setiap pembelian  diri sendiri dan orang lain

2. Priority Dealer (Pemborong Utama) Insentif yang diperolehi 1.5% dari setiap belian diri sendiri dan orang lain

3. Master Dealer (Pemborong Jusa) Insentif yang diperolehi 2% dari setiap belian yang dibuat oleh dirinya, dan kumpulannya, Insyaa Allah.

Dan yang menariknya, setiap jualan balik emas yang dibeli oleh diri sendiri dan orang lain yang kita perkenalkan kepada Public Gold kepadanya kita (tidak kira apa status dealer (pemborong) kita mendapat 0.3% dari nilai jualan emas itu kembali kepada Public Gold, Insyaa Allah.

Ini adalah tidak termasuk dalam pakej istimewa bersama Shamsuddin Kadir

Terdapat 3 cara mudah Insyaa Allah untuk menjadi dealer (pemborong) emas Jongkong (Gold Bar) Public Gold.

Beli secara Tunai (Lump Sum) 30 gram ataupun 50gram Emas Gold Bar / Dinar dan + Wealth Card (0.5g) RM 200.

Beli secara bayaran (bulanan) antara 2 – 10 bulan. Jika harga hari ini RM 300, maka bulanan sekitar RM 900 sebulan selama 10 bulan untuk Pakej Normal Dealer. Cuma Bulan Pertama Perlu bayar ekstra RM 200 untuk wealth Card. Manakala untuk Priority Dealer, bulanan adalah RM 1500 sebulan sekiranya harga segram RM 300. Hanya bulan pertama sahaja yang perlu bayar tambahan RM 200 untuk Wealth Card (0.5g) emas 999.9.

Register sebagai customer PG, selepas mendapat PG code dan pembayaran pertama, Bantu orang lain register sebagai Customer PG, jika di dalam masa 2 bulan + bulan kita register, kita berjaya mendaftarkan 50 pelanggan baru yang register PG CODE di bawah Introducer code kita, Insyaa Allah kita menjadi Normal Dealer, Pemborong Biasa dengan isentif 1% untuk pembelian kita dan 50 orang pelanggan yang kita daftarkan itu, setiap kali mereka beli.

Untuk join team SK, pastikan ketik daftar sendiri masukkan introducer code adalah PG 00093898, ataupun untuk lebih mudah untuk menjadi dealer ataupun customer PG, berikan nama penuh (ejaan mengikut mykad), nombor mykad, nombor telefon, emel dan tinggal / bekerja di daerah mana di Malaysia. Wasap ke 0105001500

Berminat jadi Gold Dealer?

Hubungi Sekarang
Shamsuddin Kadir

Author Shamsuddin Kadir

More posts by Shamsuddin Kadir

Leave a Reply

Post Terkini

Hubungi SK

11-2 Jalan Wangsa Setia 3
Wangsa Melawati
53300 Kuala Lumpur

T: +6010 500 1 500
E: shamsuddinkadir@gmail.com