Bismillah. Nabi Muhammad SAW. Hasbunalllah Wa Nik’ Mal Wakil

Jika mahu membeli emas Dinar ataupun Jongkong (Gold Bar) di Public Gold, antara yang terpenting adalah langkah pertama, untuk menentukan Introducer yang kita mahu pilih. Introducer Code kekal, yang berubahnya kita boleh tukar Upline.

Introducer code ini sangat penting untuk sesiapa yang mahu aktif, tambah emas, buat duit dari emas sendiri dan emas orang lain.  Oleh itu antara perkara yang kita perlu fikirkan terlebih dahulu sebelum kita register online di mana-mana halaman, adalah

Keupayaan individu itu memberikan maklumat yang benar dan tepat, Insyaa Allah.

Kemudahaan yang diberikan untuk kita menghubunginya,

Platform yang disediakan untuk kita bertanya soalan (Gruoup Wasap, Telegram / Group Facebook)

Kelebihan kita menyertai teamnya

Sistem informasi yang individu tersebut sediakan

Ada juga individu yang terus register di publicgold.com.my  terus tanpa meletakkan introducer CODE, saya tidak galakkan kerana tiada dealer yang mahu  membantu kita 10%, kerana kita direct bawah pengurusan Public Gold. Dalam sistem akan tertulis PG 0000 dalam akaun kita. Boleh untuk tukar Introducer, dengan syarat, kita sudah tidak aktif 366 hari, dan sekarang mahu aktif apabila bertemu dengan website ini, ataupun Shamsuddin Kadir secara berhadapan.

Di bawah jenama Team SK (Alhamdulilah, kami sudah ada lebih 600 Priority dan Normal Dealer) dan Insyaa Allah 3.000 lebih klien pembeli emas di bawah Team SK.

Jika bagi yang mahu belajar direct terus bawah Shamsuddin Kadir, Insyaa Allah boleh bagi maklumat di bawah untuk didaftarkan

1. Nama Penuh (Ejaan seperti Mykad)
2. No Mykad
3. No Telefon
4. Emel
5. Prefer Branch mana ? / Nak Collect Di Branch Mana?
6. Bermula RM 100 / 300 ataupun Mahu ambil pakej pemborong 30g Ataupun 50g boleh pilih pakej Syariah Easy Payment Plan (SEPP)

7. Letakkan Introducer Code PG 00093898

wasapkan ke www.wasap.my/60105001500/BeliEmasMelaluiShamsuddinKadir

Tumpang Lalu

Shamsuddin Kadir

Pemborong Emas Fizikal

 

Shamsuddin Kadir

Author Shamsuddin Kadir

More posts by Shamsuddin Kadir

Post Terkini

Hubungi SK

11-2 Jalan Wangsa Setia 3
Wangsa Melawati
53300 Kuala Lumpur

T: +6010 500 1 500
E: shamsuddinkadir@gmail.com