Bismillah. Nabi Muhammad SAW.

#GoldDealer

Ada beberapa individu yang baru berdaftar sebagai dealer, menghubungi Shamsuddin Kadir dan berminat untuk menjadi Dealer Berjaya, seperti yang Ibu Tunggal yang SK kongsikan di dalam fb Shamsuddin Kadir 2 hari yang lalu.

Mungkin masih ramai yang keliru, once kita register under introducer code seseorang, kita akan kekal bawah team itu sama ada selama yang mungkin ataupun sekurang-kurangnya 1 tahun.

Kita hanya mampu bertukar team (upline) jika kita memang sudah tidak aktif (membeli, ataupun menjual balik) lebih dari 365 hari yang lalu. Itupun ada syarat, perlu isi borang change upline (team), salinan mykad depan belakang dan wajib beli 5 gram ke atas sama ada gold bar / gap. Hubungi Shamsuddin Kadir ataupun team jika sudah tidak aktif, dan timbul rasa ini bermula semula selepas membaca entri SK sama ada di fb ataupun di halaman ini ataupun fb live Shamsuddin Kadir.

Kepada yang aktif di bawah team lain, jangan hubungi saya ataupun team SK ya, kerana ianya tindakan tidak bagus, kami pun secara purata tidak akan entertain, kerana ianya tidak beretika di bawah PG sistem.

Bagi yang belum menjadi dealer ataupun belum pernah berdaftar dengan PG, berikan nama penuh dan nombor IC, untuk SK semak. Jika belum, boleh sertai team kami.

Ketika ini, kita ada 4 group wasap Dealer dan 1 fb group tertutup SK Gold Dealers

www.wasap.my/60105001500/BeliEmas@JadiDealer

 

Shamsuddin Kadir

Author Shamsuddin Kadir

More posts by Shamsuddin Kadir

Post Terkini

Hubungi SK

11-2 Jalan Wangsa Setia 3
Wangsa Melawati
53300 Kuala Lumpur

T: +6010 500 1 500
E: shamsuddinkadir@gmail.com