Bismillah. Nabi Muhammad SAW.

Isu ko sara hidup yang tinggi dan Isu kos harga rumah yang mampu tengok, menyebabkan banyak rakyat yang seolah tidak boleh berbuat apa-apa, hanya sekadar “pergi pagi balik petang, dapat gaji bayar hutang”. Duit gaji pun akhir-akhir ini sekadar ‘tumpang lalu’ je akaun bank kita.

Shamsuddin Kadir mengambil iniatif untuk mencuba beberapa strategi untuk melihat kesannya terhadap individu, pasangan dan keluarga apabila sesuatu teknik / strategi itu diamalkan. Selepas 3 tahun lebih, kajian itu dibuat, Shamsuddin Kadir (SK) mendapati Emas Jongkong / Goldbar walupun serendah RM 100 boleh mengurangkan kos belanja bulanan. Shamsuddin Kadir sudah mencuba ke atas staf, rakan, peserta dan akhir ianya mendapat respon yang sangat menakjubkan. Alhamdulilah.

Jika mampu membeli emas sekurang-kurangnya RM 100 sebulan, sudah boleh menyertai teknik shamsuddin kadir, wasap ke www.wasap.my/60105001500/BeliEmasUntukKurangBelanja

Melalui kajian itu juga, Teknik ema s ini sudah melangkau satu lagi kajian, iaitu emas mampu membantu untuk seseorang itu secara puratanya memiliki rumah, kebun ataupun tanah lot  +- 10 tahun lebih awal dalam kes tertentu. Bagi yang belum beli emas jongkong mana-mana jenama boleh menyertai Shamsuddin Kadir untuk menyusun strategi beli hartanah dengan lebih cepat, sama ada sebagai wang muka ataupun beli tanah lot secara lump sum. Yang ini memerlukan kita membeli dengan komitmen bulanan yang lebih tinggi iaitu RM 800++ Setiap bulan selama 10 bulan.  Ataupun bagi yang ada modal sekitar RM 8700 ataupun RM 14,000 antara orang yang layak untuk bermul amisi percepatkan menyediakan aset untuk membeli rumah.

Jika ada duit komitmen bulanan itu boleh layari www.wasap.my/60105001500/BeliEmasBorongPercepatkanBeliRumah

Shamsuddin Kadir

Insyaa Allah Perunding Kewangan Rakyat

Jika tidak melakukan perkara yang baru hari ini, hasil yang kita dapat selama ini juga macam itu sahaja.

 

Shamsuddin Kadir

Author Shamsuddin Kadir

More posts by Shamsuddin Kadir

Post Terkini

Hubungi SK

11-2 Jalan Wangsa Setia 3
Wangsa Melawati
53300 Kuala Lumpur

T: +6010 500 1 500
E: shamsuddinkadir@gmail.com