Bismillah. Nabi Muhammad SAW. Alhamdulillah. Insyaa Allah (Gold Accumulation Program) GAP adalah alat bersifat sementara dan tempoh pendek 6 bulan untuk kita menyelematkan duit hangus yang biasanya habis juga untuk dibelanjakan setiap bulan.

GAP ini untuk elakkan belanja membazir ya. Ianya juga membantu orang yang susah untuk menyimpan duit, kerana duit yang bersifat seperti sekarang mudah sahaja habis, kerana ianya digunakan untuk membeli secara online dengan mengunakan hujung jari sahaja. Bahaya, bahaya, bahaya.

Caranya untuk bermula wasapkan ke Shamsuddin Kadir www.wasap.my/60105001500/BeliEmasRM100

www.wasap.my/60105001500/BeliEmasRM100 berikan maklumat  dibawah

  1.  Nama penuh seperti ejaan mykad,
  2.  Nombor IC,
  3.  Nombor hp dan
  4.  Alamat emel.
  5.  dan beritahu tinggal di daerah mana, untuk Shamsuddin Kadir daftarkan di branch Public Gold yang terdekat.   

Di Lembah Klang Public Gold ada  di Bangi, Ampang dan Bandar Sunway. Public Gold Juga ada di semua Ibu Negeri kecuali Perlis. Public Gold juga ada di Miri, dan Sg Petani, Selain di Kota Bharu, Kuala Terengganu, Kuantan, Batu Berendam, Seremban, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu, Alor Setar, Relau, Bishop dan Ipoh. 

Dalam membeli GAP ini perkara yang terpenting kita perlu ambil kira adalah Introducer. Jangan simply daftar sendiri tanpa memasukkan nama Introducer Code individu yang kita rasa ‘expert’ iaitu tahu tentang emas, tahu tentang strategi membeli emas dan mampu membantu kita untuk menguasai strategi itu. Juga penting Introducer itu ada sedia Wasap Group / Telegram / Facebook Group untuk membantu kita mendapatkan maklumat terkini, ataupun berkongsi info. 

Shamsuddin Kadir sendiri, ketika ini Insyaa Allah ada menyediakan 3 flatform untuk pembeli emas kecilan dan pemborong emas. 

Group Telegram / Group Wasap Untuk Pemborong / Group Facebook untuk Pemborong (Dealer), Group Wasap untuk Klien biasa.

https://t.me/notaduitshamsuddinkadir

www.shamsuddinkadir.com

Shamsuddin Kadir

Insyaa Allah

Perunding Kewangan Rakyat

 

 

Shamsuddin Kadir

Author Shamsuddin Kadir

More posts by Shamsuddin Kadir

Leave a Reply

Post Terkini

Hubungi SK

11-2 Jalan Wangsa Setia 3
Wangsa Melawati
53300 Kuala Lumpur

T: +6010 500 1 500
E: shamsuddinkadir@gmail.com