Bismillah. Nabi Muhammad SAW. Apabila kita mahu menjadi dealer yang berjaya, iaitu berdedikasi, Istiqamah, Cerdik yang dapat memberi manfaat kepada setiap klien.

Langkah pertama adalah wasap ke 0105001500, selepas memilih pakej Pemborong / Dealer sama ada Normal Dealer ataupun Priority Dealer, tentukan sama ada mahu membayar lump sum ataupun bayaran bulanan selama 10 bulan Maksimum. Syariah Easy Purchase Payment (SEPP 10). Kita boleh pun untuk habiskan awal ya.

Selepas sudah mendapatkan emel dari PG dan semak maklumat dan pastikan Introducer code itu adalah orang yang kita mahukan, jika dengan Shamsuddin Kadir introducer code PG0093898. Jika dengan #TeamSK pastikan nama dan no pgcode beliau itu tertera di myaccount.

 

Buat bayaran pertama untuk emas dan Wealth Card, selepas itu wasapkan bukti pembayaran kali pertama ke 0105001500 jika berdaftar terus dengan Shamsuddin Kadir untuk dimasukkan no hp tuan / cikpuan ke dalam group wasap dealer Team SK Insyaa Allah.

Langkah seterusnya untuk cepat jadi pandai, lawat semua page yang ada di dalam publicgold.com.my, selepas itu tanya soalan demi soalan di dalam group.

Langkah seterusnya, buat GAP, EPP, dan lump sum. Selepas itu buat apa yang Shamsuddin Kadir pesan di dalam Group Wasap itu.

Berfikir, bertanya, membaca dan berkongsi ilmu itu syarat menjadi Dealer yang Pro.

 

 

Shamsuddin Kadir

Author Shamsuddin Kadir

More posts by Shamsuddin Kadir

Post Terkini

Hubungi SK

11-2 Jalan Wangsa Setia 3
Wangsa Melawati
53300 Kuala Lumpur

T: +6010 500 1 500
E: shamsuddinkadir@gmail.com