Bismillah. Nabi Muhammad SAW. Insyaa Allah saya membuka ruang dan peluang anak tuan dan cikpuan yang berusia 18 tahun keatas, iaitu Sudah mencapai birthday ke 18, untuk memulakan misi membeli dan memiliki emas fizikal. Hari ini harga emas sekitar RM 273 Segram.

Syarat untuk memulakan misi memiliki emas 1 dinar, 10gram, ataupun 100gram pertama (berdasarkan kemampuan ya). adalah seperti berikut :

  1. Mempunyai akaun bank online (Ataupun ibu bapa yang akan tolong bayar secara online bagi membeli emas.
  2. Ada Internet supaya tahun pergerakan emas dari masa ke semasa (ini untuk menjadikan remaja itu lebih cerdik / matang, lebih awal berbanding remaja seusia beliau.
  3. Ketiga mampu untuk membeli emas serendah RM 100 sekurang-kurangnya 1 bulan sekali (ini yang lebih baik).

Berikan nama penuh ikut ejaan mykad, nombor mykad, no hp, emel dan di daerah mana kita berada. Hantar ke www.wasap.my/60105001500/RemajaBeliEmasPertama

Insyaa Allah ini batch remaja yang saya mahu usahakan untuk bimbing mencapai sasaran emas sekurang-kurangnya 1/2 dinar ataupun 1 dinar FIZIKAL pertama dalam masa 6 – 12 bulan, Insyaa Allah. Jika mereka mampu, untuk usahakan 10gram ke atas dalam masa kurang 12 bulan.

Misi mengajar remaja supaya cepat matang dan ada diantara mereka dapat beli tanah lot seawal yang mungkin, Insyaa Allah.

Ada kejutan untuk sebahagian remaja yang komited dengan bagus, Insyaa Allah. Wasap sekarang.

Shamsuddin Kadir

Author Shamsuddin Kadir

More posts by Shamsuddin Kadir

Post Terkini

Hubungi SK

11-2 Jalan Wangsa Setia 3
Wangsa Melawati
53300 Kuala Lumpur

T: +6010 500 1 500
E: shamsuddinkadir@gmail.com