Bismillah. Nabi Muhammad SAW. Alhamdulillah.

 

Ramai orang yang tanya kepada Shamsuddin Kadir perlu ke ambil Wealth Card, guna untuk apa, berbaloi ke? banyak yang tanya. SK nak jawab cara kasar ya. Mohon maaf terlebih dahulu, Lepas kita ambil pakej pemborong yang kena ambil wealth card itu, jika kita “Buang Wealth Card itu pun ke dalam tong sampah, Insyaa Allah kita masih untung”.

Ramai individu duduk tanya soalan Wealth Card, bila nak sampai, macam mana nak guna, jika dia pandai mengira, dia akan tersenyum dengan pertanyaan itu. Yang patut sibuk ditanya, macam mana nak ada emas dengan banyak walaupun modal sikit dan saiz apa yang menguntungkan beli emas.

Selama ini beli emas perhiasan yang ada kos upah lebih mahal dari harga Wealth Card, tiada pula mahu berdebat dengan tokey kedai. Haha.

Jangan duduk sibuk tanya kenapa kena beli, kerana siapa yang pandai mengira matematik dan tinggal di kota raya @ bandar metropolitan seperti Kuala Lumpur, Johor Bahru, Kota Kinabalu, Kuching, Penang, sepatutnya nampak apa yang saya maksudnya. Untung pakej pemborong ini, wealth card itu sebenarnya kad yang tersepak dihujung kuku kaki sahaja.

Jika belum terjebak dengan PG ataupun sudah tidak aktif lebih dari 1 tahun dan mahu belajar pakej pemborong jika ada modal sikit, hello ke SK.

Nak hello ke mana ? www.wasap.my/60105001500/NakBelajarBeliEmasPemborongTeamSKGold

Ingat Shamsuddin Kadir jangan Ingat Emas, Teringat Emas, ingatlah Shamsuddin Kadir

Shamsuddin Kadir, Pembimbing Rakan Sebaya dan tidak sebaya, Insyaa Allah.

Shamsuddin Kadir

Author Shamsuddin Kadir

More posts by Shamsuddin Kadir

Post Terkini

Hubungi SK

11-2 Jalan Wangsa Setia 3
Wangsa Melawati
53300 Kuala Lumpur

T: +6010 500 1 500
E: shamsuddinkadir@gmail.com