Bismillah. Nabi Muhammad SAW. Alhamdulilah, di atas kaedah-kaedah yang Shamsuddin Kadir yang sudah Shamsuddin Kadir lakukan ke atas diri sendiri terlebih dahulu. Alhamdulilah terbukti, ianya membantu untuk kita diburu oleh Emas. Bukan lagi kita menjadi pemburu impian, sebaliknya Emas memburu impian bagi memastikan impian yang kita tidak pernah bayangkan pun menjadi realiti, Insyaa Allah.

Bagi tuan dan cikpuan yang mahu menyertai program Emas Memburu Impian, boleh minta Shamsuddin Kadir daftarkan pembelian emas pertama, serendah RM 100, Insyaa Allah. Berikan Nama Penuh ejaan mengikut Mykad, Nombor Mykad, No telefon, Emel. Platform yang Shamsuddin Kadir akan gunakan ketika ini adalah di Public Gold ya.

Cuma Strateginya akan dikongsikan oleh Shamsuddin Kadir selepas tuan dan cikpuan sudah didaftarkan oleh beliau.

Berminat untuk mendapat coach direct dan secara langsung di dalam group boleh www.wasap.my/60105001500/MisiEmasMemburuImpianPakejSerendahRM100

Ini bermaksud tuan dan cikpuan akan didaftarkan atas nama sendiri dan akan mendapat PG code sendiri sebagai username. Selepas mengikut langkah dari SK, lakukan dan buat bayaran pertama serendah RM 100. Sertakan buktinya dan Shamsuddin Kadir akan masukkan tuan dan cikpuan ke dalam group wasap bersama beliau.

Shamsuddin Kadir
Dynamic Founder Master Dealer
#TeamSKGold
Page Shamsuddin Kadir

Shamsuddin Kadir

Author Shamsuddin Kadir

More posts by Shamsuddin Kadir

Post Terkini

Hubungi SK

11-2 Jalan Wangsa Setia 3
Wangsa Melawati
53300 Kuala Lumpur

T: +6010 500 1 500
E: shamsuddinkadir@gmail.com