Bismillah. Nabi Muhammad SAW. Alhamdulilah. Bagi tuan dan cikpuan yang ingin belajar tentang teknik beli kebun menggunakan Emas, seperti yang dikongsikan oleh Shamsuddin Kadir, boleh wasap ke beliau di 010 500 1 500. Teknik ini mudah untuk difahami, sebaik menyertai group wasap dengan Shamsuddin Kadir.

Nanti Shamsuddin Kadir kongsikan di sini, gambar kebun yang dibeli pada bulan Julai 2020 menggunakan strategi ‘die die’. Jika tidak dibuat strategi itu, kemungkinan besar, tiada kebun itu dapat dibeli.

Ketika ini Shamsuddin Kadir menggunakan Emas Public Gold dengan saiz dan strategi tertentu. Bagi yang belum berdaftar dengan PG dan ataupun yang sudah ada PG code tetapi sudah tidak AKTIF membeli / menjual sekurang-kurangnya 1 tahun yang lalu. boleh wasap ke www.wasap.my/60105001500/DaftarPGBawahShamsuddinKadirBeliKebun

Berikan terus :
1. Nama penuh mengikut ejaan di dalam mykad / ic

2. Nombor Ic / Mykad

3. No. telefon

4. Emel

5. Daerah tempat kerja / tinggal

(Tujuannya untuk SK registerkan branch Public Gold terdekat). Selepas SK wasap nombor PG code, selepas bayaran pertama dibuat, tuan dan cikpuan sudah boleh menyertai group wasap / telegram dengan SK Insyaa Allah.

Shamsuddin Kadir, Perunding Kewangan

#teamskgold

Shamsuddin Kadir

Author Shamsuddin Kadir

More posts by Shamsuddin Kadir

Post Terkini

Hubungi SK

11-2 Jalan Wangsa Setia 3
Wangsa Melawati
53300 Kuala Lumpur

T: +6010 500 1 500
E: shamsuddinkadir@gmail.com