Bismillah. Nabi Muhammad SAW. Ada 3 cara untuk Beli Emas di Public Gold ya.
- GAP (Gold Accumulation Program), ini cara untuk orang yang tidak berduit dan orang yang boros. Kaedah beli GAP ini ada cara yang menguntungkan dan ada cara yang biasa-biasa.
- Syariah Easy Payment Plan (SEPP) ataupun yang commonly dipanggil Easy Payment Plan (EPP). Cara ini adalah cara yang menguntungkan, Insyaa Allah apabila pandai memilih strateginya.
- Lump Sum ini cara orang yang ada duit tunai, dan ada saiz tertentu yang lebih menguntungkan untuk kita beli.
Bagi tuan dan cikpuan yang mahu belajar teknik-teknik dan strategi yang lebih menguntungkan dan ingin mendaftarkan PG code secara percuma dan bernaung di bawah TeamSK. Iaitu mengikut Mazhab Shamsuddin Kadir, haha. klik www.wasap.my/60105001500/RegisterGapEppCaraShamsudidnKadir