Bismillah. Nabi Muhammad SAW. Emas adalah aset yang tidak membebankan bagi yang bukan Islam. Emas Perhiasan adalah emas yang tidak membebankan untuk wanita Islam jika mereka mahu pakai. Contohnya trend sekarang emas pulut dakap, emas rantai gajah, emas rantai jagung, cincin daun kari dan sebagainya.

Apabila orang Islam terutama lelaki yang mahu membeli emas jongkong ataupun Dinar, mahu tidak mahu kita perlu beli dengan strategi yang bermatlamat, kerana salah langkah emas itu menjadi bebanan untuk kita. Ada yang banyak mengeluh apabila harga emas ‘stagnant’ untuk beberapa tahun. Ini menjadi beban kepada yang beli emas bukan sebagai alat.

Shamsuddin Kadir terpanggil untuk menyediakan langkah dan strategi untuk teknik membeli emas yang lebih banyak kebaikan berbanding mudarat, Insyaa Allah.

Di TeamSK, shamsuddin kadir membimbing untuk menjadikan emas ini sebagai alat untuk kita mencapai kualiti kewangan yang sebenar. Bukan sekadar mengumpul emas untuk sesuatu yang berisiko.

Itulah teknik yang shamsuddin kadir guide sendiri di dalam group wasap bersama pemborong dan dealer yang bernaung di bawah TeamSK.

Jangan beli emas kerana orang lain pun beli. Shamsuddin Kadir ketika ini, menggunakan platform Public Gold untuk mencipta strategi sendiri di dalam memberi nasihat saiz emas yang patut beli, bila, cara terbaik yang ada di PG dan yang mana beli dan yang mana jangan beli. Untuk setiap orang ada yang dicadangkan oleh Shamsuddin Kadir dengan cara berbeza, kerana setiap orang ada situasi kewangan yang berbeza.

JIka belum beli emas di Public Gold dan mahu bermula serendah RM 100 bersama dengan Team SK klik www.wasap.my/60105001500/BeliEmasRM100DenganTeamSK

Bagi yang ada i sinar dan layak keluar dari KWSP dan memulakan pakej berstrategi yang lebih baik klik www.wasap.my/60105001500/BeliEmasBerstrategiGunaiSinarKWSP

Shamsuddin Kadir

Dynamic Master Dealer
Mazhab Tidak Pengaruhi Orang Untuk Join

Shamsuddin Kadir

Author Shamsuddin Kadir

More posts by Shamsuddin Kadir

Post Terkini

Hubungi SK

11-2 Jalan Wangsa Setia 3
Wangsa Melawati
53300 Kuala Lumpur

T: +6010 500 1 500
E: shamsuddinkadir@gmail.com